Hola, avui pegarem un gir inesperat a la cuina japonesa, concretament al sushi. L'altre dia volguent posar algunes dades innovadores al meu blog cercant "curiositats sobre el menjar". Vaig trobar una pagina on parlava de 21 coses que no sabia sobre el sushi. Cal remercar que la historia del sushi va neixer a China com una manera de conservar el peix, posteriorment es va traslladar al Japó on es va popularitzar. A més a més, les primeres referències del sushi al Japó es de l'any 718, com part d'un tractat de lleis anomenat Yororitsuryo, en ell es fa referència la utilització del sushi com a forma de pagament d'imposts.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiejryODHzfjBPz6od4aM4uXQBRCxu9tC-Ok3-x3p20URunf-78D-LSWINMm3TN86nqIUitI32Ayydl-ancl7KjtHketvaHyoxaNE8ZI5Zqmz0tcZh2J6o30R1rApijMR9azlJ4MlELw3Oe/s1600/%25C3%25ADndex.jpeg)
Si vos interessa sabre més informació feis click al link:
http://www.traveler.es/viajes/placeres/articulos/21-cosas-que-no-sabias-sobre-el-sushi/5316
M'ha fet molta gràcia això de que has de deixar, almenys "un gra d'arròs" dins el plat.
ResponEliminaPer cert, que et refereixes a quan dius a convidar al mestre a un sake?
Si sa veritat és que es curiós ja que aqui a Espanya et fan menjar tot lo que hi ha dedins el plat. Supòs que com a recompensa has de felicitar al cuiner ja que t'ha agradat tant el menjar que no has deixat res dins el pla, i com a recompensa ho celebrau beguent sake que es una beguda alcòholica japonesa preparada de una infusió feta a partir d'arrós. :D
Eliminahmmmmmmmmm, s'haurira de provar! :P
ResponEliminaYes, of course!
ResponElimina